Alexandr Misko

De 24-jarige Alexandr Misko is een Russische fingerstyle gitarist, componist / arrangeur en een echte Youtube-sensatie die klaar is om de wereld te veroveren. Je hebt nog nooit zoiets gezien! Een uitzonderlijk talent met een originele en eigen stijl die weet hoe je een menigte moet ‘wowen’, waar hij ook gaat.
Fingerstyle betekent in feite dat je als gitarist je hoogste hand gebruikt om de snaren te bespelen.
Misko: “Om kort te zeggen, ik speel gewoon waar ik van houd in de stijl waar ik van hou, het wordt Fingerstyle genoemd. Ik doe mijn best om mijn eigen muziek interessant en origineel te maken en een succesvolle muzikant te worden. Ook werk ik hard aan mijn speelmogelijkheden en -technieken omdat ik live net zo goed wil klinken als ik op mijn albums.”Met meer dan 80 miljoen views op zijn ‘Careless Whisper’ (George Michael) video, met 240.000 abonnees en miljoenen views op zijn eigen Youtube-kanaal, is Misko een onmiskenbaar uniek talent.
Deze jonge genie reist de hele wereld over, speelt veel solo-optredens en wordt uitgenodigd voor tv-shows om nummers te spelen van zijn nieuwste album ‘Beyond the Box’. Zijn cover ‘Billie Jean’ heeft hem in 2017 viral gemaakt met meer dan 33 miljoen views op Facebook en mensen kunnen gewoon geen genoeg krijgen van één van ’s werelds beste fingerstyle gitaristen.

Instagram: @alexandrmisko

– Talent Management