Stephanie Tency

Stephanie is een echte duizendpoot, zo is ze voormalig Miss Nederland Universe 2013, producent, model en presentatrice. Ze presenteerde in het verleden diverse programma’s op zowel RTL4 als SBS6. De afgelopen 3 jaar produceerde en presenteerde ze haar eigen programma The Dutch Way op RTL4. Momenteel maakt ze twee programma’s op zowel SBS6 ‘De Gouden Formule’ wat nu te zien is op zondagmorgen als ‘Het Spaanse Leven’ op RTL4 wat ze deze zomer gaat draaien en in het najaar op televisie te zien zal zijn.
Ze presenteert tevens als host voor groot publiek op business events door heel NederlandOok was ze te zien in veel verschillende commercials op de Nederlandse televisie zoals o.a. TomTom en speelde ze de vriendin in de videoclip van Josylvio ‘Hey Meisje’. Daarnaast heeft ze grote shoots gedaan in bekende magazines zoals de Beau Monde en Talkies Man.
Voor het grote publiek is ze vooral bekend als Miss Nederland, het vaste gezicht samen met André Hazes jr. in ‘Rad van Fortuin’ in 2017 en sidekick van Ruben van der meer en Tijl Beckand in het programma ‘Echt Waar’.

Instagram: @stephanietency

– Talent Management