Talentmanagement

Voor elk talent is persoonlijke begeleiding en coaching essentieel voor een soepel traject richting succes. Momento Talent bevrijdt de artiest van de onvermijdbare zakelijke beslommeringen die het vak met zich meebrengt. En plaveit op die manier de weg tot creativiteit en expressie.

De taken van Momento Talent bestaan onder meer uit het bedenken en uitrollen van op maak gemaakte strategie├źn, het verzorgen van boekingen en financieel-administratieve ondersteuning, waaronder het schrijven van businessplannen, de inschrijving bij en relatiebeheer van de benodigde instanties en contractonderhandelingen met diverse partijen, waaronder het regelen van gages en royalties.

Maar ook de marketing en promotie van de artiest door free publicity, optredens op onder meer televisie en radio en reclame-uitingen op billboards, internet en social media.

Passie voor muziek, gedegen kennis van en een heldere visie op het vak, een blijmoedige stressbestendigheid en een onuitputtelijk doorzettingsvermogen zijn vanzelfsprekend voor Momento Talent, met ruim 25 jaar ervaring in de muziekindustrie. Met een grote dosis betrokkenheid en persoonlijke aandacht voor onze artiesten.