Tour-/Productiemanagement

Momento Talent staat voor Managing the Moment. De adrenaline en stress die bijvoorbeeld een optreden met zich meebrengen begrijpt Momento. Rust en orde scheppen en kalmte bewaren zijn daarbij belangrijk. Momento regelt alles wat nodig is om het optreden van een talent zo soepel mogelijk te laten verlopen. Het talent wordt ontzien met betrekking tot de afhandeling van praktische, logistieke en andere voor hem of haar afleidende zaken. Voorop staat dat de artiest zich goed voelt en daardoor optimaal presteert.

Voor een juiste uitvoering van alle zaken rond een optreden is een feilloze planning vereist. Dankzij een jarenlange ervaring op het gebied van tourmanagement kent Momento Talent de valkuilen en heeft alles wat komt kijken bij een optreden of serie optredens – in een concertzaal, op een binnen- of buitenevenement of in een tv- of radiostudio – onder controle.

Daartoe behoren onder meer de voorverkenning van de locatie(s), contact met de organisator en/of eigenaar van de locatie, het inlichten van de artiest over locatie en tijden, organiseren van vervoer heen en terug, boeken van vluchten met privéjets of reguliere maatschappijen, controleren van de naleving van het contract, controle van de faciliteiten ter plaatse zoals de kleedkamer, catering en toegang tot de stage, contact met de technici voor de licht- en soundcheck, aansturen van de beveiliging, begeleiding van de perscontacten en controle op de omgang met het talent.