Momento

Momento Talent heeft meer dan 25 jaar ervaring in de muziek- en entertainmentindustrie, een uitgebreid netwerk in binnen- en buitenland en het vermogen om juiste personen bij elkaar brengen en uitgekiende concepten te bedenken om talenten voor het voetlicht te brengen en daar te houden.

Een vriendelijke no-nonsensebenadering staat centraal, waarbij af en toe het geven van tegengas niet wordt geschuwd. Jarenlange kennis van zaken wordt gepaard aan een grote dosis intu├»tie. Momento denkt graag ‘outside the box’ en komt daardoor tot originele oplossingen. Betrokkenheid en een persoonlijke begeleiding zijn key, waardoor een hechte band ontstaat met onze talenten.

De lijfspreuk van Momento Talent? “Only dead fish go with the stream.”
Het bureau voor talent- en tourmanagement kenmerkt zich door een gegronde kennis van zaken en een grenzeloze liefde voor muziek. Perfectionisme met gevoel: oog voor detail, een neus voor nieuw en bestaand talent en hart voor de zaak.

Het touren en de optredens zijn de hoogtepunten. Op locatie zijn we in ons element. Dan gaan de adrenaline en creativiteit bruisen. Maar ook daarbuiten is Momento Talent een krachtig baken in de stress, vanaf het scouten en het volledige voortraject zoals de boekingen, het formeren van een team rond een talent, de marketing en promotie en de logistieke, fysieke en administratieve voorproductie tot aan bemoeienis met het vervoer, de catering, de techniek en de verdere afhandeling.

Persoonlijke aandacht en op de persoon toegesneden begeleiding en coaching zijn erop gericht uit een artiest het allerbeste te halen.

Momento Talent: Managing the Moment. Door een gedeelde passie en in gezamenlijk overleg komen talent en agency op een soepele manier tot de kern. Of het nu voor een optreden is, een album- of boek-release, een workshop of een fotoshoot.

Momento Talent begeleidt talenten naar het moment waarop ze stralen